Ohjelmistokehitys

Web-ohjelmistot ja tietojärjestelmät

Toteutamme palvelun ratkaisun aina ideasta ylläpitoon saakka ja pääset testaamaan ajantasaista versiota koko kehityksen ajan. Kiinnitämme erityistä huomiota tietoturvaan. Julkaisemme palvelun puolestasi tai autamme sen julkaisussa sovittuun kohdeympäristöön. Jatkokehitämme, ylläpidämme ja tarjoamme tukea koko sovelluksen elinkaaren ajan.
Olemme rakentaneet mm. seuraavia räätälöityjä web-ohjelmistoja:
- Energianhallintajärjestelmän etävalvonta ja -ohjaus
- Kalankasvatusjärjestelmän valvonta ja ohjaus
- Kuljetusten toiminnanohjaus ja valvonta

Sulautetut järjestelmät

Meillä on laaja kokemus teollisen internetin ohjelmistojen kehittämisestä tietoturvallisilla ratkaisuilla. Sulautetuissa järjestelmissä pääosaamistamme ovat Linux-pohjaiset järjestelmät. Olemme rakentaneet teollisen internetin palveluja mm. seuraaviin tarpeisiin:
- Energianhallintajärjestelmän etävalvonta ja -ohjaus
- Kuljetuskaluston GPS seuranta logistiikan toiminnanohjausjärjestelmään
- Painokoneautomaation hälytysten etäkäyttö
- Lasinjalostusteknologian toiminnanohjauksen uudet ominaisuudet ja muutokset

Mobiilisovellukset

Toteutamme mobiilisovelluksia sekä selaimella käytettäviä HTML-palveluita iOS ja Android älypuhelinalustoille. Teknisen toteutuksen lisäksi voimme auttaa ideasi jalostamisessa sekä käytettävyyden suunnittelussa. Olemme rakentaneet mm. App Store sovelluskaupassa myytäviä mobiilisovelluksia, sekä iPhonella toimivan KNX-pohjaisen ohjausjärjestelmän rakennusautomaatioon.

Pilvipalvelut

Teemme räätälöidyt pilvipalveluratkaisut tietoturvallisesti koko palvelun elinkaaren ajalle.

IoT-palvelut

IoT (Internet of Things), teollinen internet, esineiden internet ja laitteiden välinen viestintä tietoturvallisesti.

Ohjelmistoalihankinta

Tarjoamme ohjelmistoalihankintaa tuoden sekä lisäresursseja, että osaamista projektiin. Voimme toteuttaa ohjelmistokokonaisuuksia itsenäisesti valmiiden määrittelyjen mukaisesti tai osallistumme projektiin projektiorganisaation jäsenenä sovittuja työskentelymenetelmiä toteuttaen. Tarjoamamme lisäresurssit vahvistavat joustavasti projektin toteuttamista kuormituksen mukaisesti.

Käytössämme on laaja valikoima teknologiaa ja työkaluja erilaisiin projekteihin ja tiimimme toteuttaa ammattitaidolla projektit juuri sinun toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän näköisenne ratkaisu ja toteutus!